Каталог товаров

Протруйник Ламбрадор ® Про 5 л.

в наличии
код: 0040
5 700,00 грн. /шт
Регион: Украина, Волынская обл., Луцк
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
1 Год
Описание товара

Ламардор Про — надійний фунгіцидний протруйник насіння ячменю та пшениці для боротьби зі збудниками хвороб.

Основні характеристики:

Діюча речовина: протіоконазол, 100 г/л + тебуконазол, 60 г/л + флуопірам, 20 г/л

Форма препарату: концентрат, який тече, для обробки насіння

Ламардор® Про 180 FS, ТН - є збалансованим поєднанням трьох системних високоактивних діючих речовин, що роблять препарат неперевершеним серед протруйників. Препарат має підвищену ефективність проти Pinicilium, Alternarium, Ramularium та Helminthosporium. Ламардор® Про контролює широкий спектр кореневих гнилей, має високу ефективність проти, сажкових та інших хвороб, що передаються через насіння й ґрунт.

Механізм дії:

Сучасна діюча речовина флуопірам належить до нового хімічного класу піридилетиламідів і має надзвичайно широкий спектр активності. Флуопірам високоефективний проти широкого спектру вищих грибів із класів аскоміцети та дейтроміцети. За принципом дії флуопірам блокує в мітохондріях патогену ферментативний ланцюжок, що відповідає за процес дихання й утворення АТФ - головного біоенергетичного джерела клітин.

Препарат позитивно впливає на морфологію та фізіологію рослин, особливо за умов раннього посіву. З використанням Ламардор® Про, відмічається значне зменшення довжини мезокотеля, або його повна відсутність, що значно підвищує зимостійкість озимини. Росторегулюючі властивості діючих речовин азольної групи активно підсилюють розгалуження та ріст кореневої системи, чим покращують стійкість до посушливих кліматичних умов. Таким чином, загальний комплекс переваг, дозволяє отримати більшу кількість продуктивних паростків, та повністю захистити їх від хвороб.

Перевага протруйника:

  • Містить три діючі речовини, які не лише доповнюють одна одну, але і дають потужний кумулятивний ефект.
  • Неперевершений захист від комплексу кореневих гнилей.
  • Підсилений контроль гельмінтоспоріозної кореневої гнилі та збудників плямистостей листя.
  • Надійно захищає від сажкових хвороб.
  • Позитивно впливає на морфологію і фізіологію рослин.

Рекомендації щодо застосування:

Ламардор® Про — повністю готовий до використання протруйник, що містить не лише діючі речовини, але й прилипач, барвник та інші допоміжні компоненти.

  1. Перед застосуванням Ламардор® Про слід розбавляти водою.
  2. Робочий розчин готується із розрахунку близько 10 л загального об'єму робочої рідини на 1 тонну насіння.
  3. Під час підготовки посівного матеріалу рекомендується використовувати якісне, відкаліброване та очищене насіння, що не має механічних ушкоджень.
  4. Протруєне насіння слід зберігати в прохолодному, сухому, добре провітрюваному приміщенні і висівати, за можливості, безпосередньо після протруєння.
  5. Оброблене препаратом насіння може зберігатися понад рік, але його схожість та енергія проростання залежатимуть від умов зберігання.
  6. Запаси протруєного насіння, які готували до сезону, перед висівом мають бути перевірені на схожість.
Культура Об’єкт Норма застосування
(л/1 т насіння)
Пшениця озима Летюча, тверда сажки, збудники кореневих гнилей, пліснявіння насіння 0,5-0,6
Ячмінь озимий та ярий Летюча чорна та кам’яна сажка, збудники кореневих гнилей, пліснявіння насіння 0,5-0,6
Жито озиме Фузаріозна та гельмінтоспоріозна кореневі гнилі, септоріоз, пліснявіння насіння 0,5-0,6

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Характер действия
системные протравители
Производитель
Особенности применения
мокрое протравливание
Назначение
для борьбы с почвенной и семенной инфекцией
Страна производитель
Германия
Объем, л
5
Вес, кг
5.5
Химический состав
Неорганические
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наложенный платеж

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта(курьер)

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

УкрПошта

Автолюкс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

Интайм

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
код: 0048
2 700,00 грн. /шт
в наличии
код: 0045
2 900,00 грн. /шт
в наличии
код: 0024
1 650,00 грн. /шт
в наличии
код: 0027
990,00 грн. /шт
в наличии
код: 0026
900,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти