Каталог товаров

Сівалка точного висіву пневматична Challenger 8000

под заказ
код: 230693111
3 417 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Кировоградская обл., Кропивницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

Призначення сівалки:



Причіпна пневматическия сівалка Challenger призначена для посіву технічних культур (кукурудза, соняшник, соя, горох, сорго та ін) по традиційній, мінімальній та нульовій технології обробітку грунту.



Основні переваги:




  • Висока точність висіву, завдяки новітній пневматичній системі позитивного тиску і розподілу залишкового повітря – РАМ ТМ

  • Непорівнянна простота регулювання, зміни дисків і норми висіву

  • Можливість регулювання глибини і відстані внесення добрив

  • Простота в обслуговуванні, завдяки мінімізації «проблемних» точок

  • Збільшення % проростання насіння, завдяки безконтактною системою висіву

  • Комбінація регулювань приводу і установок шнеків системи внесення добрив дозволяє встановити 84 варіанти норми внесення добрив



Додаткове обладнання:




  • Рідкі добрива

  • Система внесення гербіцидів та інсектицидів

  • Пристосування для культивації

  • Контролери-монітори висіву SM4000

  • Баки для зерна на 105 л

  • Комплекти дисків для посіву сої, гороху, мило та ін. культур



 



Кожна секція встановлена на міцній паралельної навішування, яка дозволяє точно повторювати контур поверхні землі при сталості глибини висіву, яку, в залежності від высеваемой культури і вологості грунту, можна налаштувати в межах від 13 до 103 мм



Стандартним елементом сівалок серії Challenger 8000 є хитний механізм підвіски опорних коліс, що забезпечує сталість глибини висіву. Ці колеса переміщуються незалежно один від одного, долаючи нерівності грунту і перешкоди, наприклад, камені висотою до 50 мм, без зміни глибини висіву.



На кожній висівної секції встановлено великий насіннєвий бункер об'ємом 70 л, проте, можлива комплектація насіннєвим бункером об'ємом 105 л, тобто на 50% більше. Монтаж і демонтаж бункера з дозатором здійснюється швидко і просто, причому без застосування будь-яких інструментів. У моделі 8824 також передбачена можливість встановлення централізованої системи завантаження, що дозволяє збільшити продуктивність праці.



Крім того, надзвичайно легко виконується зміна насіннєвих дисків сівалки: для цього потрібно просто відпустити і знову закріпити кріпильний важіль. Застосування конструкції з відкритою рамою дозволило забезпечити безперешкодний доступ для контролю роботи дозатора насіння.



Завдяки низькому тиску повітря і відсутності будь-яких ущільнювачів, система дозування з позитивним тиском (PAM™) значно перевершує інші системи за рахунок рівномірної і м'якою подачі насіння. Унікальна конструкція насіннєвого диска з викидом з торця (Edge-drop™) забезпечує чудову точність інтервалу висіву.



У стандартному виконанні пневматическия сівалка Challenger комплектується високошвидкісним датчиком подачі насіння; можлива також комплектація датчиком SeedSmart™. Ці датчики дозволяють з небувалою точністю відслідковувати проходження будь-якого насіння при будь-яких нормах висіву. Індикатор глибини висіву на кожній висівної секції дозволяє точно регулювати глибину і норму висіву, забезпечуючи хороший контакт насіння з грунтом.



Сівалки Challenger 8000, представлені 6-, 8-, 12-ти рядними моделями, дозволяють аграріям скоротити накладні витрати за рахунок підвищення продуктивності праці при роботі з широким спектром культур в різних умовах.



Сівалки серії Challenger 8000, однаково надійні і точні при роботі за нульовою, так і за традиційної технології землеробства, відмінно працюють в умовах з великою кількістю пожнивних залишків і нерівномірно підготовленого поля. Завдяки своїй універсальності пневматичні зернові сівалки можуть працювати з широким спектром пристосувань для внесення добрив і обробітку грунту, що дозволяє повністю задовольняти індивідуальним вимогам різних господарств.



Перелік додаткового обладнання і опцій включає системи для внесення сухих і рідких добрив, інсектицидів та гербіцидів, стандартний або посилені притискні пружини, пристосування для обробки грунту, що встановлюються на висівної секції або ж на рамі, транспортну зчеплення (тільки для моделі 8102), а також спеціальний варіант рами ― 3,6 м в транспортному положенні.


читать дальше свернуть
Характеристики
Ширина междурядий, мм
70
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 230700495
6 633 000,00 грн. /шт
под заказ
код: СПМ-8
242 000,00 грн. /шт
в наличии
код: УПС-8
242 000,00 грн. /шт
в наличии
код: СПМ 6
215 000,00 грн. /шт
в наличии
код: 47993702
280 000,00 грн. /шт
в наличии
код: 47993731
280 000,00 грн. /шт
в наличии
код: 230700495
6 633 000,00 грн. /шт
в наличии
код: JD7000-16
от 2 499 222,60 грн. /шт
в наличии
код: JD7000-8
1 705 818,60 грн. /шт
в наличии
код: Сеялка СПЧ-6, СПЧ 6
265 000,00 грн. /шт
в наличии
код: Сеялка SPC-8, SPC-6
100,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти