Каталог товаров

Засіб CID 2000 на очищення систем напування, 10 л, CID 2000

в наличии
код: CID 2000
3 820,00 грн. /шт
Регион: Украина, Киевская обл., Белая Церковь
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Засіб CID 2000 на очищення систем напування, 10 л

Засіб CID 2000 - дезінфікуючий кислий розчин, який має сильну антибактеріальну дію. Застосовується для дезінфекції об'єктів ветеринарного контролю.

Склад

  • Перекис водню.
  • Комплекс органічних кислот.
  • Стабілізатор пролонгованої дії.
  • Змочуючі добавки.

Галузь застосування

Деззасіб CID 2000 використовується для проведення знезараження систем промислової каналізації, систем питного водопостачання, дезінфекції трубопроводів та інших видів поверхонь, а також для поліпшення властивостей питної води. Препарат характеризується сильними дезінфікуючими властивостями і ефективний проти спорових форм бактерій, стійких форм грибкових мікроорганізмів, кокцидій та інших паразитів.

Способи застосування

Перед очищенням систем водопостачання необхідно систему повністю звільнити від води, після чого наповнити її робочим розчином, приготованим з розрахунку часу впливу: для 2%-ого розчину експозиція 6-8 годин, для 1%-ого - 18 годин. Температурний режим підтримувати в діапазоні 20-30 С. Після закінчення дезінфекції злити залишки з системи і промити її проточною водою.

Для промивання та дезінфекції обладнання застосовується 0,5-1%-ий розчин, час промивання не менше 10 хвилин, температура 20-30 С.

Характеристики

Засіб СІД 2000 - це безбарвна рідина з вираженим кислотним рН - 3,7 (1%). Питома щільність розчину при 20 С - 1,123 кг/л. Замерзає при температурі -30 С.

Термін придатності та зберігання

CID 2000 зберігати в темному, сухому, добре провітрюваному приміщенні при температурі 5-25 С на відстані від нагрівальних елементів.

Термін придатності засобу - 2 роки від дати виробництва за умови дотримання рекомендацій зберігання. Термін придатності робочих розчинів - не більше 3 діб.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: Majola-H5-Creme
410,00 грн. /шт
в наличии
код: Majola-H5-Creme 100
97,50 грн. /шт
в наличии
код: Lysoderm pH 5.5 75
44,00 грн. /шт
в наличии
код: Lysoderm relax 75
54,00 грн. /шт
в наличии
код: AHD 2000 express 5000
850,00 грн. /шт
в наличии
код: AHD 2000 express
265,00 грн. /шт
в наличии
код: CID 20
7 850,00 грн. /шт
в наличии
код: Blanidas soft des 5000
265,00 грн. /шт
в наличии
код: Blanidas 300 gr
310,00 грн. /шт
в наличии
код: Lysoderm plus
300,00 грн. /шт
в наличии
код: Lysoderm relax
280,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти