Каталог товаров

Трактор ArmaTrac 1054e+

в наличии
код: 1319154546
1 956 500,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 1 отзыва, 100% положительных
Регион: Украина, Кировоградская обл., Кропивницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

· Універсальний повнопривідний (4WD) трактор з надійним двигуном, потужністю 105 к. с., відомої англійської компанії Perkins призначений для використання практично на всіх видах агротехнічних робіт.

 

· Оригінальні двігуні Perkins 1104D-44TA (Великобританія) з турбіною та інтеркулером для охолодження повітря відповідають стандартам TIER 3 / STAGE IIIA. Двігуні мають високий крутний момент навіть при низьких обертах двигуна - максимальний крутний момент 405 Нм досягається вже при 1400 обертах на хвилину.

 

· Двігуні розроблені у відповідності до вищих категорій якості та відомі своєю надійністю та дуже великим ресурсом роботи. Кожна вкладена гривня, окупається за рахунок тривалого терміну експлуатації та низького споживання палива. Економія споживання палива складає приблизно 25-30% у порівнянні з аналогами вітчизняного виробництва. При кваліфікованому обслуговуванні, двигун може працювати десятиліттями.

 

· Високоякісна трансмісія Carraro 506-Up (Італія) та надійне зчеплення Valeo (Франція) відрізняються високою надійністю. Повністю синхронізована чотириступінчата коробка передач з трьома діапазонами швидкостей та реверсом дає можливість підібрати потрібну швидкість агрегату за допомогою 12 передач переднього та 12 передач заднього ходу.

 

· Гідравлічна система має 3-секційний гідророзподільник та насос продуктивністю 48,5 л/хв, який створює робочий тиск до 180 бар.

 

· Триточкова навіска, фаркоп, що регулюється по висоті, та довга маятникова зчіпка дозволяють агрегатувати до трактора найрізноманітніше обладнання. Максимальна вантажопідйомність навісної системи - 3400 кг.

 

· На тракторі встановлено вал відбору потужності який має два швидкісних режими - 540 та 540Е.

 

· Повітряний компресор дозволяє використовувати стиснене повітря для приєднання гальмівних систем причепів, продування повітряних фільтрів, підкачки коліс та інших потреб.

 

· Простору, герметична та шумоізольована кабіна з панорамним оглядом та системою клімат-контролю Webasto, з обігрівачем та кондиціонером дозволяє комфортно використовувати трактор цілий рік.

 

· Використання оригінального двигуна Perkins (Великобританія), коробки передач та переднього ведучого мосту балкового типу «Carraro» (Італія) - провідних виробників тракторних вузлів, забезпечує надійну роботу трактора та дозволяє збільшити гарантійний період до 2 років.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

1.

Модель двигуна Perkins

1104D-44TA

2.

Робочий об'єм двигуна, см3

4400

3.

Потужність, кВт

75,9

4.

Привід

2WD/4WD

5.

Трансмісія Carraro

506-Up

6.

Кількість передач (вперед / назад)

12/12

7.

Діапазон швидкості, км/год

1,50-31,50

8.

Вал відбору потужності, об/хв

540 –540Е

9.

Продуктивність насоса гідравліки, л/хв

48.5

10.

Робочий тиск (бар)

180

11.

Кількість гідравлічних виходів

3 парі

12.

Максимальна  вантажопід'ємність навіски, кг

3400

13.

Ширина колії передніх коліс, мм

1500-1900

14.

Ширина колії задніх коліс, мм

1500-1900

15.

Кліренс, мм

545

16.

Вага, кг

4100

17.

Габаритні розміри (ДхШхВ), мм

4112х1990х2720

 

 
читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производителя
Турция
читать дальше свернуть
Отзывы
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок з ПДВ

Накладений платіж

Розрахунок готівкою

Авансовий платіж

Варианты доставки

Нова Пошта(відділення)

Самовивіз із складу в м. Кропивницький

Доставка власним транспортом

Доставка транспортними компаніями

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
2 231 700,00 грн. /шт
в наличии
2 704 700,00 грн. /шт
в наличии
1 741 500,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти