Каталог товаров

Трактор ArmaTrac 1254

в наличии
2 704 700,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 1 отзыва, 100% положительных
Регион: Украина, Кировоградская обл., Кропивницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара
  • Сучасний трактор ArmaTrac 1254 Lux CRD4, з найпопулярнішого сегменту ринку нових тракторів, фіналіст всесвітнього змагання «Трактор року 2021», створено спеціально для важких агротехнічних, комунальних та будівельних робіт.

 

  • Двигун Deutz з турбіною та інтеркулером, потужністю 125 к.с. відповідає стандартам TIER 4F. Потужна сучасна система вприскування Common Rail та високоефективний процес згоряння з електронним регулятором EMR 4 забезпечують оптимальну продуктивність двигуна при низькій витраті палива і низькому рівні викидів, а також гарантують швидкий запуск двигуна і вихід на номінальну потужність. Каталізатор окислення системи Deutz DVERT®, який не вимагає технічного обслуговування, клапанний механізм, що не потребує технічного обслуговування, знижують витрати на обслуговування двигуна і забезпечують тривалу експлуатацію техніки. Запас крутного моменту складає 30%, а максимальний крутний момент 500 Нм досягається вже при 1600 обертах на хвилину.

 

  • Трансмісія Powershift Hi-Lo ZF T-557 L від компанії ZF (Німеччина), провідного виробника агрегатів трансмісії, яка входить в трійку найбільших виробників комплектуючих для техніки в Німеччині, з подвійним зчепленням та електрогідравлічним одноступеневим перемиканням передач, яка  відрізняється високою надійністю. Повністю синхронізована чотириступінчата коробка передач з чотирма додатковими передачами Powershift та двома діапазонами швидкостей дає можливість підібрати потрібну швидкість агрегату за допомогою 16 передач переднього та 16 передач заднього ходу. Перемикання передач за допомогою кнопки Powershift відбувається під навантаженням без втрати потужності, простим натисканням кнопки на ручці важеля перемикання передач. Трансмісія має окремий від гідросистеми масляний контур, що допомагає уникнути змішуванню та забрудненню високоякісного трансмісійного масла з маслом причіпного обладнання.

 

  • Потужна гідравлічна система з електронною системою регулювання навіски від компанії Bosсh, має 4-секційний гідророзподільник та насос продуктивністю 60л/хв, який створює робочий тиск до 190 бар.
  • Підсилена триточкова задня навіска з зовнішнім керуванням, автоматичний тягово-зчіпний пристрій (євро-фаркоп), що регулюється по висоті, та довга маятникова зчіпка дозволяють агрегатувати до трактора найрізноманітніше обладнання. Максимальна вантажопідйомність навісної системи - 5000 кг.
  • Триточковий фронтальний навісний пристрій вантажопідйомністю 2957 кг.
  • Задній вал відбору потужності має чотири швидкісних режими - 430 – 540 – 750(540Е) – 1000(750Е) з електрогідравлічним керуванням та дисплеєм, що відображає фактичну швидкість ВВП для правильного використання навісного обладнання. Вмикати ВВП та керувати навіскою можна як з кабіни, так і за допомогою зовнішньої панелі управління, яка розміщена на задньому крилі трактора.
  • Передній вал відбору потужності має частоту обертання - 1000 об/хв.
  • Простора, герметична та шумоізольована кабіна з панорамним оглядом, має власну пневматичну підвіску і в комбінації з пневматичною підвіскою сидіння з підігрівом, дає можливість працювати в тракторі тривалий час без втоми. А зручне сидіння з підігрівом, дзеркала з підігрівом, система клімат-контролю Webasto, з обігрівачем та кондиціонером дозволяє використовувати трактор цілий рік.
  • Використання оригінального двигуна Deutz (Німеччина), коробки передач ZF та гідравліки Bosch (Німеччина), а також переднього мосту «Carraro» (Італія) - провідних виробників тракторних вузлів, забезпечує надійну роботу трактора та дозволяє збільшити гарантійний період до 2 років.
  • В базовий комплект обладнання додана камера заднього огляду, яка значно полегшує оператору контроль причіпних агрегатів.

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

1.

Модель двигуна Deutz

TCD 3.6 L4

2.

Робочий об'єм двигуна, см3

3600

3.

Потужність, кВт (к.с.)

93 (125)

4.

Кількість передач (вперед / назад)

16/16

5.

Діапазон швидкості, км/год

1,8-39,0

6.

Вал відбору потужності, об/хв

430 – 540 – 750(540Е) – 1000(750Е)

7.

Продуктивність насоса гідравліки, л/хв

60

8.

Робочий тиск (бар)

190

9.

Кількість гідравлічних виходів

4 пари

10.

Вантажопід'ємність задньої навіски, кг

5000

11.

Вантажопід'ємність фронтальної навіски, кг

2957

12.

Ширина колії  передніх коліс, мм

1665-1870

13.

Ширина колії  задніх коліс, мм

1610-2010

14.

Кліренс, мм

520

15.

Вага, кг

5750

16.

Габаритні розміри (ДхШхВ), мм

5100х2090х2870

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производителя
Турция
читать дальше свернуть
Отзывы
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок з ПДВ

Накладений платіж

Розрахунок готівкою

Авансовий платіж

Варианты доставки

Нова Пошта(відділення)

Самовивіз із складу в м. Кропивницький

Доставка власним транспортом

Доставка транспортними компаніями

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
2 231 700,00 грн. /шт
в наличии
код: 1319154546
1 956 500,00 грн. /шт
в наличии
1 741 500,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти