Каталог товаров

Трактор Mahindra 8000

в наличии
1 220 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 1 отзыва, 100% положительных
Регион: Украина, Кировоградская обл., Кропивницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Трактор Mahindra 8000 створений для максимальної ефективності в роботі завдяки потужному двигуну, надійної коробки передач з синхронізатором.

Основні особливості:

  • 4-х циліндровий двигун з турбонаддувом і водяним охолодженням, потужністю  80 л.с.
  • запас крутного моменту 16%
  • обертаючий момент 326 Нм
  • коробка передач 12/12. Реверсивна муфта з синхронізатором коробки передач.
  • незалежний ВОМ 540 об/хв
  • надійна система з повним приводом забезпечить комфортну роботу в важких умовах експлуатації.

Ідеально підходить для:

  • сільськогосподарської галузі - первинна і передпосівна обробка ґрунту,
  • тваринництва,
  • захист посівів,
  • транспортування,
  • для вантажно-розвантажувальних робіт,
  • комунальної галузі - навантаження, очищення, прибирання.

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ТРАКТОРА

Трактор Mahindra 8000 – модель важкого класу для виконання широкого спектра сільськогосподарських робіт: первинної та передпосівної обробки ґрунту, захисту культурних рослин, транспортування вантажів при збиранні врожаю. Залежно від типу робіт, трактор агрегатується з різним обладнанням (культиваторами, боронами, обприскувачами, кузовами) за допомогою механізму 3-точковою навішування.

На відміну від попередніх моделей, трактор Mahindra 8000 оснащений більш потужним двигуном, розрахованим на інтенсивні навантаження. Міцний передній міст витримує додаткову тягову потужність при важких умовах експлуатації. Безпека і надійність управління забезпечують синхронізована коробка передач з задніми дисковими гальмами та посилені планетарні редуктори.

ПОТУЖНИЙ ТА ЕФЕКТИВНИЙ ДВИГУН

Встановлені в даних тракторах двигуни з турбонаддувом пропонують споживачеві неперевершене поєднання продуктивності, низької витрати палива і надійності.

Двигуни розроблені з метою забезпечення плоскої кривої крутного моменту і створення максимального крутного моменту, що становить 326 Нм. Це гарантує максимальну ефективність використання, як ВОМа, так і тяги.

Паливна система виробництва компанії BOSH. Електрична система оснащена генератором LUСAS.

НАДІЙНА КОРОБКА ПЕРЕДАЧА З ЛЕГКИМ ПЕРЕМИКАННЯМ

Синхронізована коробка передач забезпечує легке перемикання на ходу. Стандартна система передач 12/12 дозволяє збільшити до максимуму ефективність функціонування, забезпечуючи широкий діапазон швидкостей. Спеціальний лівобічний синхронізований перемикач забезпечує плавне управління і, в результаті, максимальну продуктивність під час інтенсивної експлуатації трактора. Задня вісь оснащена великими дисковими гальмами з масляним охолодженням, а також потужними внутрішніми планетарними редукторами, що гарантують міцність, безпеку і надійність.

ПРОСТОРА КАБІНА, ЯКА НЕ ПОТРЕБУЄ ЗУСИЛЬ УПРАВЛІННЯ ЗЧЕПЛЕННЯМ

Механізм перемикання передач з боковим зміщенням в поєднанні зі зручно розташованими педалями гальма і зчеплення забезпечують комфорт і просторість. Герметичність кабіни з максимальною оглядовістю задовольнить найвишуканішого споживача.

Подвійне зчеплення, яке не потребує зусиль, являє собою простий і надійний блок, що забезпечує плавне включення. Металокерамічні диски великого діаметра забезпечують довгий термін служби та достатню площу для ефективної передачі потужності.

НАДМІЦНИЙ ПЕРЕДНІЙ МІСТ

У моделі 4WD передній міст балкового типу DANA (Італія) з диференціалом обмеженого прослизання забезпечує додаткову тягову потужність при роботі у важких ґрунтових умовах. Планетарний редуктор дозволяє створити високу динамічну вантажність, він призначений для забезпечення максимальної продуктивності під час експлуатації трактора. Задній міст має великі дискові гальма і посилені планетарні редуктори для міцності, безпеки та надійності.

ГІДРАВЛІКА

Гідравліка, навісна система кріплення в 3 точках і допоміжні дистанційно керовані клапани. Міцна система триточкового навішування реалізована на основі підіймальних штанг і стабілізаторів, призначених для безперешкодного приєднання робочого обладнання. Трактор оснащений стандартним допоміжним дистанційно керованим клапаном, необхідним для роботи з різним гідравлічним робочим обладнанням.

КАБІНА

Оглядова і сучасна кабіна турецького виробництва створить комфортні умови для роботи оператора.

Технічні характеристики Mahindra 8000
Двигун  
Марка двигуна MAHINDRA
Тип двигуна з турбонаддувом, з прямим уприскуванням, з водяним охолодженням, чотиритактний
Кількість циліндрів, шт. 4
Робочий об'єм, куб. см 3192
Максимальна потужність, к.с. при об/хв 80/2300
Коробка передач  
Тип синхронізована
кількість передач 12 вперед, 12 назад
Зчеплення  
Тип Дводискове
Тормоза  
Тип дискові гальма
Гідравліка та навіска  
Тип гідравліки гідравлічний привід з контролем положення і тяги
Максимальна вантажопідйомність, кг 2 200
Навіска 3-х точкова навіска CAT II з регульованим стабілізатором поперечної стійкості
BOM  
Макс. BOM к.с./Тип 65 к.с. / незалежний ВОМ
Оберти ВОМ/оберти двигуна 540/2187
Рульове управління  
Тип рульового управління посилювач руля
Габаритні розміри  
Загальна довжина, мм 4104
Загальна ширина, мм 2050
Розмір шин  
Передні/задні 11.2х24/16.9х30
Вага  
Базова вага трактора, кг 3240
читать дальше свернуть
Характеристики
Состояние
Новый
Тяговой класс трактора
1.4 (12.6-18 кН)
Страна производитель
Индия
Производитель
Mahindra
читать дальше свернуть
Отзывы
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок з ПДВ

Накладений платіж

Розрахунок готівкою

Авансовий платіж

Варианты доставки

Нова Пошта(відділення)

Самовивіз із складу в м. Кропивницький

Доставка власним транспортом

Доставка транспортними компаніями

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
1 260 000,00 грн. /шт
в наличии
1 840 000,00 грн. /шт
в наличии
1 960 000,00 грн. /шт
в наличии
3 240 000,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти