Каталог товаров

Цибуля Халцедон, кг

нет в наличии
900,00 грн. /шт
з 15 отзывов, 43% положительных
Регион: Украина, Волынская обл., Луцк
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
12 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Ріпчаста цибуля — незамінний овоч на кухні кожної господині. Його не тільки додають в різні страви, їдять просто так з хлібом, але і використовують при лікуванні практично всіх простудних захворювань. Цибуля став використовуватися людьми понад 5 тисяч років тому. Батьківщиною овоча вважають Середню Азію. Сьогодні жодна кухня світу не обходиться без цього багатого вітамінами продукту. А завдяки агрономам з'являються все нові і нові сорти, придатні для вирощування в різних умовах.

Напівгострий і довговічний цибуля Халцедон

Цінність цибулі цього сорту полягає відразу в декількох властивості. Він володіє відмінною вызреваемостью — коли приходить час збору врожаю, хороші плоди складають не менше 92% від загальної посадки. Халцедон стійкий до механічних ушкоджень, а також може довго зберігатися. У всякому разі, зібраного врожаю з надлишком вистачить до нового, це говорять всі, хто вирощував цей сорт. Цибулини виростають приблизно однакові, трохи довгасті, більше середнього розміру. Найголовніше, що треба забезпечити посадженому луку — це хороший дренаж грунту. Ще одна чудова якість це сорти — його скоростиглість. Вегетаційний період дозрівання у Халцедону складає всього 90 днів. Цибуля Халцедон морозостійкий — його насіння може прорости навіть при температурі +3 градуси, що для звичайного сорту буде просто згубним. 

Вирощування

Традиційна схема вирощування цибулі виглядає так: пророщені насіння, маленькі цибулинки, повноцінний урожай. На все про все йшло два роки. Насіння цибулі Халцедон проростають відразу в повноцінні плоди — рослина це однорічна.

Фахівці рекомендують спочатку проростити розсаду, так само, як з огірками і помідорами, і тільки після цього висадити її у відкритий грунт. При пересадці треба стежити за тим, щоб не зламати паростки, а також сильно не пошкодити кореневу систему. Краще всього спочатку сіяти насіння в пластикову тару, наприклад, з-під салату. Засівати треба густо, а після — обов'язково накрити плівкою і стежити, коли з'являться перші петельки сходів. Звичайно, не можна забувати про поливі — чим він більший, тим соковитіше буде цибуля (однак переливати теж не варто — це може призвести до гниття насіння). 

Підготовка ділянки під посів

Багато городники вважають, що неважливо, коли готувати ґрунт під посів — восени або навесні, незадовго до засеіванія. Проте певної підготовки вимагає цибуля Халцедон. Вирощування і результати праці в даному випадку будуть залежати від грунту безпосередньо. Тому її обробкою варто зайнятися в осінній період. Землю слід ретельно перекопати, старанно видаляючи з неї попадаються бур'яни. Можна залишати великі шматки землі, не розбиваючи їх, — тоді в грунт буде надходити більше повітря. А ось навесні при повторному перекопці грунт потрібно розпушувати до «пухового» стану. Найголовніше при обробці — зберегти капілярність і структуру грунту. Висівати насіння треба як можна раніше.

Посів насіння

Акуратний посів — це те, що любить цибуля Халцедон. Вирощування з насіння — це лише перший етап, після якого слід не менш важливий: пересаджування у відкритий грунт. До речі, для того щоб насіння швидше дали сходи, їх попередньо замочують у теплій воді і залишають на добу. Після цього слід обов'язкова дезінфекція - розчином марганцівки середньої насиченості. Після цього насіння знову промиваються чистою водою. Треба враховувати, що при ранньому посіві є можливість обмороження паростків останніми заморозками. Тому розсада вкривається плівкою. Слід заздалегідь запастися низинним торфом, який виконує дуже важливу функцію. Їм присипають грядки, щоб на них не утворилася кірка, а також торф є відмінним утеплювачем. Якщо пересадка пройшла успішно, то вже через 7-10 днів можна буде спостерігати зміцнілі сходи. 

Занадто густі місця рекомендовано проріджувати відразу — для цього рослина не просто видирається з землі, а отгребается в бік і видаляється разом з корінням — у Халцедону дуже сильна і живуча коренева система. Між рослинами треба дотримуватися відстані 6-8 сантиметрів.

Догляд

Після проріджування грядок (а займатися цим краще тоді, коли цибуля трохи підросте, і його можна буде використовувати для салатів), за цибулинами треба буде доглядати. Після перших дождиков, під теплими сонячними променями грядки швидко покриються бур'янами. Давати їм проростати і розростатися категорично не можна. Тому лінуватися в такому ділі зовсім недоречно. Сорт цибулі Халцедон любить полив в суху погоду, а також краще росте, якщо його періодично підгодовувати.

Підгодівлю можна робити разом з поливом. Починати підгодовувати рослину треба з того моменту, коли почнеться фаза 3-5 справжнього листочка, а також в той період, коли почне формуватися сам плід. Підживлення здійснюється повним мінеральним добривом з мікроелементами в рідкому вигляді. На виснажені ґрунти можна вносити перегній з розрахунку 7 кілограмів на метр квадратний. Після весняної обробки грунту в обов'язковому порядку вносяться мінерали - калій і фосфор, які потрібно поширювати по 20 грамів на кожен квадратний метр. 

читать дальше свернуть
Отзывы
15 отзывов
43% положительных
desna11@i.ua
20 июля 2022г. в 10:44
Не має слів. Ні товару, ні дзвінка представника. Заявка в нікуди.
Анатолій
18 июля 2022г. в 13:19
4 дні назад робив зомавленн, ніхто зі мною не хвязується. Подзвонив сам в пятницю, сказали відправлять завтра. І ось знову нізто не дзвонить.
Ціни нормальні, а сервіс просто жах.
Сергій
25 января 2022г. в 16:42
Ще ніхто не звонив
Валентина
12 октября 2021г. в 19:59
Дуже прошу повідомити на ел. пошту, буде виконано замовлення"цибулька Радар" , чи ні?
Савчин Валентина Семенівна
09 октября 2021г. в 09:55
Дуже шкода, але я до цього часу не отримала те, що замовила. Навіть ніхто не зателефонував
Сергій
25 января 2022г. в 16:42
Така сама ситуація
Владислав
08 марта 2021г. в 08:27
Замовляв насіння, все швидко і якісно, дякую.
Ольга
05 февраля 2021г. в 22:22
уже целую неделю жду звонка для подтверждения заказа, но магазин молчит... а очень хотелось купить товар
васма
16 февраля 2021г. в 08:59
Доброго дня, на даний момент товару немає в наявності. Статус Вашого замовлення був змінений на відповідний
Оксана
31 марта 2020г. в 17:45
Не перезвонили, после моего звонка им, оказалось что из 13 заказанных позиций, в наличии не чего не было.
людмила
13 марта 2020г. в 13:17
замовила насіння уже біля двох місяців-ні слуху,ну духу
Володимир
12 марта 2020г. в 10:16
Три дні від оформлення замовлення пройшло....ні слуху ні духу...не звязалися
Сергей
02 декабря 2019г. в 07:17
Получил вовремя. Товар качественный. Будем ждать урожая.
Наталія
12 ноября 2018г. в 15:20
Дуже швидко поставили товар. Якістю задоволена. Рекомендую!!!
васма
13 ноября 2018г. в 13:00
Дякую. Дуже Раді Вам допомогти, звертайтеся, будемо раді з Вами працювати.
Ігор
06 ноября 2018г. в 09:54
Озима цибуля була якісна, а 30 % озимого часника прийшлося викинути через непридатність для посадки.
Артем
25 октября 2018г. в 12:03
Швидке обслуговування та якісний товар. Дякую.
васма
25 октября 2018г. в 12:06
Раді надавати Вам послуги, і Вам дякуємо за замовлення.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Новая Почта(отделение)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Часто ищут

Покупатели этого товара также интересовались
130,00 грн. /кг
в наличии
код: 1394
25,00 грн. /шт
в наличии
30,00 грн. /шт
в наличии
1 500,00 грн. /шт
в наличии
код: 1391
8,00 грн. /шт
в наличии
8,00 грн. /шт
в наличии
код: 1398
6,00 грн. /шт
в наличии
код: 1390
130,00 грн. /кг
нет в наличии
95,00 грн. /кг
нет в наличии
110,00 грн. /шт
нет в наличии
65,00 грн. /кг
нет в наличии
130,00 грн. /кг
нет в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти