Каталог товаров

ВЕТЛЕВОМІЗОЛ 10%

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Бровары
Написать продавцу
Описание товара

Опис: прозорий безбарвний розчин.

Склад: препарат містить діючу речовину левомізолу гідрохлорид.

Фармакологічні властивості: Ветлевомізол - антигельмінтний препарат, який ефективно діє як на личинки, так і на зрілі нематоди, пригнічує утворення АТФ і блокує синтез фумарату редуктази, внаслідок чого наступає загибель паразитів.

Застосування: для лікування шлунково-кишкових та легеневих нематодозів великої рогатої худоби, викликаних нематодами виду Haemonchus, Ostertagia, Trichostrongylus, Nematodirus, Bunostomum, Askaris, Dictyocaulus; для лікування шлунково кишкових та легеневих нематодозів свиней, викликаних нематодами виду Askaridis, Trichuris, Oesophagostomum, Metastrongulus; для лікування нематодозів м'ясоїдних, викликаних нематодами Toxokara, Toxokaris, Ancylostoma, Uncinaria.

Спосіб застосування та дози:

  • велика рогата худоба: вводити одноразово із розрахунку 1 мл на 10 кг живої ваги. Починаючи з 250 кг живої ваги максимальна доза складає 25 мл незалежно від ваги тварини. Якщо розрахована доза препарату перевищує 15 мл, її ділять і вводять у декілька місць;
  • дрібна рогата худоба: вводити одноразово із розрахунку 1 мл на 10 кг живої ваги. Починаючи з 60 кг живої ваги максимальна доза складає 6 мл незалежно від ваги тварини;
  • свині: вводити одноразово із розрахунку 1 мл на 10 кг живої ваги. Починаючи з 120 кг максимальна доза складає 12 мл незалежно від ваги тварини;
  • собаки: вводити одноразово із розрахунку 1 мл на 10 кг живої ваги.

Вводити: внутрішньом’язово ВРХ, свиням, собакам. Підшкірно козам, вівцям, ВРХ.

Протипоказання: гіперчутливість до левомізолу. Не застосовувати ослабленим та хворим тваринам (порушення функції нирок та печінки). Не застосовувати самкам в останній третині вагітності, племінним плідникам у парувальний період.

Застереження: забій тварин на м’ясо та споживання молока в їжу людям дозволяється, відповідно, через 7 та 4 доби (чотири доїння) після останнього застосування препарату. Отримане, до зазначеного терміну, м’ясо та молоко утилізують або згодовують непродуктивним тваринам, залежно від висновку лікаря ветеринарної медицини.

Передозування: ознаки передозування можуть виникнути внаслідок введення завищеної дози, яка перебільшує рекомендовану в два рази. Вони проявляються у вигляді підвищеної нервозності, слиновиділення, м’язового тремтіння, артриту. Клінічна картина проявляється через 30 хвилин після введення препарату і зникає без необхідності введення інших ліків. Але може бути проведена симптоматична терапія, яка залежить від характеру симптомів, що виникли. Не вводити в одне місце більше 15 мл препарату. Після ін’єкції зробити масаж точки введення. При підшкірному введенні продезінфікувати місце введення.

Форма випуску: скляні флакони та ампули по 5-200 мл.

Зберігання: сухе темне місце при температурі від 2°С до 25°С.

Термін придатності: при дотриманні умов зберігання - 2 роки.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти