Каталог товаров
ТОП
продажи

Сушарка конвеєрна стрічкова парова Г4-КСК-15

в наличии
1 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Ивано-Франковская обл., Ивано-Франковск
круглосуточно
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Сушарка Г4-КСК-15 призначена для сушіння овочів: картоплі, цибулі, моркви, буряків, капусти, яблук та ін. Сушарки можуть бути використані для сушіння грибів, макаронних виробів, різних видів трав.

ЦІНА ДОГОВІРНА!!!!


Сушилка являє собою камеру, закриту металевими щитами та дверима, заповненими теплоізоляцією. Для спостереження за сушінням продукту, відбору проб, очищення лотків та ремонту сушарки в її конструкції передбачені швидкознімні щити із заскленими люками та двері. На початку та в кінці сушарки передбачені двостулкові двері, призначені для огляду камери всередині з торців, а також для очищення стрічок від залишкового продукту. Передбачено також освітлення над чотирма сітками на початку та наприкінці сушильної камери. Усередині сушарки один над одним розташовані 5 пар барабанів, На кожну пару барабанів натягується нескінченна сітчаста дротяна стрічка з нержавіючої сталі. Кожна пара барабанів відносно іншої зміщена по довжині, що запобігає попаданню сирого продукту в сухий при переході його з однієї стрічки на іншу. На приводних колонках встановлені ланцюгові варіатори з діапазоном регулювання Д=6, які забезпечують безступінчасте регулювання швидкості руху конвеєрних стрічок.
Для запобігання спіканню продукту посередині сушарки над верхніми трьома конвеєрними стрічками встановлені ворошителі. Для очищення барабанів від продукту, що налип, служать скребки, які встановлені на першому, другому і третьому барабанах. Діаметри зірочок провідних барабанів різні, отже, різні швидкості руху та час знаходження продукту в кожній зоні температур. Для подачі продукту в сушарку служить похилий стрічковий транспортер з розкладником. Своєю верхньою частиною він встановлюється на сушарку, нижня частина встановлюється на фундамент двома опорами. Стрічковий транспортер складається з наступних основних частин: каркаса, двох барабанів, транспортерної стрічки, розкладника, приводної колонки, верхньої частини та піддону. Стрічка транспортера виготовлена з нержавіючої сітки із прикріпленими до неї скребками, призначеними для утримання продукту від сповзання вниз. Розкладач являє собою скребковий транспортер з вбудованою в нього дошкою розкладки і має завантажувальний і вивантажувальний бункера. Кріпиться розкладник до нижньої частини каркасу стрічкового транспортера. На вивантажувальному бункері є рухома заслінка, що забезпечує регулювання висоти шару продукту, що розкладається на стрічці транспортера.
Для видалення вол із сушильної камери застосовується система вентиляції, яка складається з витяжних камер та вентиляторів. Продуктивність вентиляторів, що відсмоктують, може регулюватися клапанами (дистанційно з щита управління) через жалюзі, встановленими зверху витяжних камер. Забір свіжого повітря для подачі в сушильну камеру здійснюється з приміщення в отвори між корпусом сушарки, підлогою та стійками фундаменту. Основним контрольованим параметром є температура циркулюючого повітря над кожною з п'яти транспортних стрічок. Регулювання температури над кожною транспортерною стрічкою, а відповідно - подача пари під кожну стрічку проводиться індивідуально в залежності від виду продукту, що висушується, відповідно регулюється і подача повітря. конвеєрної стрічки та подачі його в сушарку.

читать дальше свернуть
Характеристики
Вид сушки
паровая
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти