Каталог товаров

Жавель Клейд 500 г (150 таблеток) дезінфектант

в наличии
код: 15600
433,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
«Жавель Клейд» засіб для дезінфекції та передстерилізаційного очищення.

Склад

Діюча речовина: натрієва сіль дихлоррізаціанурової кислоти 80.0 - 82.0.

Форма випуску та фізико-хімічні властивості

дезінфікуючий засіб «Жавель-Клейд» випускають у вигляді таблеток білого кольору масою 3,45 - 3,65 г, які добре розчиняються у воді. При розчиненні однієї таблетки у питній воді виділяється 1,47 - 1,62 р (44%) активного хлору. Водні розчини засобу прозорі, безбарвні, мають легкий запах хлору, не пошкоджують об'єкти з корозійностійких металів, скла, гуми, полімерних матеріалів, дерева, кахлю, поверхні пристроїв з гальванічним, лакофарбовим та полімерним покриттям, не фіксує білкові забруднення на поверхнях виробів. добре змиваються, не залишають нальоту, гомогенізують мокротиння та інші виділення. Засіб «Жавель-Клейд» не горить, вибухобезпечний, сумісний з милами, сульфованими маслами, аніонними ПАР, амфотерними та неіоногенними речовинами, солями лужних металів неорганічних та органічних кислот.

Область застосування та спектр антимікробної дії

У лікувально-профілактичних закладах усіх напрямків (лікарні, поліклініки, санаторії, стоматологічні клініки, медсанчастини та медпункти, заклади соціального захисту населення, фельдшерські та фельдшерсько-акушерські пункти, родові стаціонари, центри трансплантації органів, станції переливання , імунологічні, бактеріологічні та вірусологічні лабораторії, патологоанатомічні відділення) в осередках інфекційних захворювань (включаючи туберкульоз, псевдотуберкульоз, дизентерія, холера, коліт, енетрити, гастроентерити, черевний тиф, паратифієтини, інші саль, кашлюк, менінгококова інфекція , інфекції, викликані синьогнійною паличкою), інфекціях вірусної етіології (включаючи вірусні гепатити, ВІЛ-інфекцію, грип, Avian influenza, SARS, парагрип, аденовірусні, ентеровірусні, коронавірусні, респіраторно-синтиційні, ринові) етіології ( кандидози, дерматомікози), плісняві гриби та суперечки;

у дитячих закладах (шкільних та дошкільних);

на об'єктах комунальних служб (перукарні, плавальні басейни, сауни, лазні, пральні);

на підприємствах торгівлі та громадського харчування, побуту;

Очищення об'єктів з метою знищення та попередження появи плісняви.

Очищення питної води, води у басейні, приготування харчового льоду.

Призначення

загальні (профілактичні та поточні) та заключна дезінфекція поверхонь у приміщеннях (підлога, стіни, двері, включаючи поліровані та дерев'яні меблі);
дезінфекція санітарно-технічного (душові приміщення, ванни, раковини, унітази, басейни) та іншого обладнання (медичного, виробничого тощо);
предметів догляду за хворими, білизни, посуду, іграшок, засобів збирання;
для дезінфекції виробів медичного призначення із скла, полімерних матеріалів, гуми;
у закладах громадського харчування;
для дезінфекції поверхонь приміщень на заводах, фабриках, складах, на рухомому складі та об'єктах залізничного транспорту.
знезараження води при нецентралізованому водопостачанні, господарсько-питній воді; дезінфекція ємностей для зберігання води; дезінфекція колодязів, знезараження води з децентралізованих джерел (у тому числі вода у колодязях)

Переваги

Універсальні за спектром антимікробної дії та ефективний у боротьбі з інфекціями всіх видів (бактерії, віруси, гриби). При розчиненні однієї таблетки у питній воді виділяється 1,47 - 1,62 р (44%) активного хлору.

Економічні завдяки точності дозування та низькій нормі витрат: однією банкою можна обробити 15000м2 при бактеріальній та вірусній інфекціях.

Зручні у використанні: таблетка швидко та повністю розчиняється у воді завдяки шипучим добавкам; застосовується методом протирання або зрошення; не потребує особливих умов збереження.

Безпечні для людей та навколишнього середовища.

Умови зберігання

Термін зберігання робочих розчинів до 15 діб.

Термін придатності

3 роки з дати виробництва.

Виробник Societe Nouvelle Clade (Франція). Свідоцтво про держреєстрацію № 000968.
читать дальше свернуть
Характеристики
Тип
Дезинфицирующее
Сфера использования
Клиники и медицинские учреждения|Птицефабрики|Животноводство|Мясокомбинаты
Основное назначение средства
Для стекол, окон, зеркал|Для оборудования|Для пола|Для деталей|Для стен|Для столов
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
код: 300
260,00 грн. /шт
в наличии
код: 6398
279,00 грн. /шт
в наличии
код: 4483
77,00 грн. /шт
в наличии
-5%
код: вс50036
510,00 грн. 484,50 грн. /шт
в наличии
код: 3574
308,00 грн. /шт
в наличии
код: 16062
83,00 грн. /шт
в наличии
код: 905225
36,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти