Каталог товаров

Зволожувачі повітря Carel humiDisk

в наличии
0,00 грн.
Купить в один клик
Регион: Украина, Черновицкая обл., Хотин
Написать продавцу
Описание товара

Компактні і надійні адіабатичні зволожувачі Carel серії humiDisk распиляютводу за рахунок відцентрових сілвращающегося диска до тонкодисперсного аерозолю, який легко випаровується ввоздухе, зволожуючи і охолоджуючи його. Такі системи зволоження дуже економічні і прості в технічному обслуговуванні. Витратою енергії 220 Вт для моделі на 6,5 кг розпилюється вологи в годину і 31 Вт - для моделі на 1,0 кг / год.

Водяний резервуар всередині зволожувача humiDisk містить всього 0,055 літра води, яка розпилюється за 30 секунд для моделі продуктивністю 6,5 кг / год і за 3 хвилини для моделі проізводітельностью1 кг / год. Вода в баку замінюється дуже швидко, що забезпечує роботу зволожувача на проточною незастоявшейс яводе, гарантуючи високий рівень гігієни.

На платі управління зволожувача humiDisk65 є триммер для налаштування рівня продуктивності зволожувача від 1,1 до 6,5 кг / год, що робить його універсальним для багатьох областей застосування. Крім управління роботою зволожувача, електронна плата виконує промивку резервуара при запуску агрегату і автоматичний злив води по закінченні процесу зволоження. Дана операціяі сключает можливість застою води всередині агрегату. З метою забезпечення максимального рівня гігієни введена додаткова промивка водяного резервуара перед початком кожного циклу зволоження.

Зволожувач серії humiDisk може використовувати як водопровідну воду, так і оброблену воду. Кількість і якість мінеральних солей у воді визначає частоту проведення планового технічного обслуговування. З метою забезпечення кращих умов експлуатації використовуйте демінералізовану воду (не використовуйте помякшену воду, так як вона не знижує кількість мінеральних солей, що містяться у воді).

Зволожувач серії humiDisk встановлюється на стіні або підвішується на спеціальній ланцюга до стелі. У комплект поставки humiDisk65 входить кріплення для монтажу на стіни і до стелі, а також шланги для подачі і зливу води. Зволожувач серії humiDisk10 поставляється в двох варіантах виконання: тільки з комплектуючими для стельового монтажу; з кронштейнами для настінного і стельового монтажу, а також шлангами для подачі і зливу води.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти