Каталог товаров
«ІнтерАГРО 2018» у тренді агроінновацій - Agrobiz.net

«ІнтерАГРО 2018» у тренді агроінновацій

28 ноября 2018г.

30 жовтня – 1 листопада 2018 року відбулась головна аграрна подія осені – міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО 2018».

Організатор – компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Подія проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Німецької асоціації виробників сільськогосподарської техніки VDMA, Національного агентства з підтримки французької економіки BUSINESS FRANCE.

Цифри та факти про «ІнтерАГРО 2018»

  • 18 000 професійних відвідувачів;
  • 19 500 відвідувань;
  • Площа виставки 30 000 кв. м (3 виставкові павільйони та відкритий експозиційний майданчик);
  • понад 300 компаній-експонентів;
  • близько 1000 брендів;
  • 14 країн-учасниць: Австрія, Білорусь, Данія, Естонія, Індія, Іспанія, Італія, Китай, Німеччина, Польща, Туреччина, Україна, Франція, Чехія;
  • 2 національні експозиції: Німеччини та Франції, а також колективна експозиція Китаю;
  • 30 унікальних заходів за участю провідних міжнародних та вітчизняних експертів сільськогосподарської галузі.

 

 

«ІнтерАГРО» єдина виставка в Україні, на якій представлені  світові заводи-виробники сільськогосподарської техніки та обладнання!

Традиційно «ІнтерАГРО» відбувається один раз на два роки та є законодавцем аграрних трендів на ринку України.

Про те, чим житиме аграрний сектор України наступний рік розкажемо в деталях:

Новинки та інновації:

 

  • InterAGRO Innovation Award 2018 – четвертий міжнародний технологічний конкурс.

 

19 світових брендів, 35 новинок, 12 номінацій, 8 золотих переможців, 5 срібних нагород та 3 дипломи-відзнаки!

Інформація про переможців та лауреатів конкурсу за посиланням: http://www.interagro.in.ua/ru/konkurs.

  • Презентації інноваційних рішень - шоу-програма, яку презентували на стендах брендів: AMAZONE, LEMKEN, HORSCH, BERTHOUD, APACHE, «СПЕКТР АГРОТЕХНІКА».

Ера розумних технологій:

  • Майбутнє за цифровими та smart-інноваціями!

IT Corner 2018 – став першим спеціалізованим осередком цифрових технологій для агробізнесу. Експозиція була представлена майже 20 компаніями, які займають лідерські позиції не лише в Україні, а й на міжнародному ринку: DroneUa, AgroOnline, Agri 2.0, BITREK Monada, Overseer,  Raven, System solutions, Trimble, Агроконтроль, Альтер НОВА, Зернова столиця, Метос Україна, РКС Телеметрія та багатьох інших.

  • «Agro Innovations Forum на «ІнтерАГРО 2018», 31 жовтня.

Про останні smart – рішення у сфері сільського господарства відвідувачі форуму мали змогу дізнатися від провідних екпертів  компаній Агротек, Pix4D, Smart Trading, Taranis, System solutions, AgroOnline, OneSoil, «Зернова столиця».

Виступи були присвячені питанням практичного використання карт потенційної врожайності, новим можливостям використання дронів, RTK-станціям, новим програмним додаткам, системам контролю елеваторів з електронного девайса та іншим.

 Питанням діджиталізації та впровадження технологій точного землеробства  було присвячено ще три заходи!

 Біоенергетика:

 

  • AgroEnergyDAY 2018, перший в Україні міжнародний експофорум біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі, 30-31 жовтня.

 

Форум відбувся за участі провідних експертів біоенергетичного сектору, представників бізнесу, науковців та  практиків.

Вперше на «ІнтерАГРО 2018» діяла спеціалізована експозиція з 11 компаній, які представляли технологічні рішення в біоенергетиці для агробізнесу.  

Комунікативний майданчик:

  • Тechnoclub – відкритий діалог між виробниками техніки та представниками агробізнесу. В рамках програми Technoclub на виставку завітали делегації Чернігівської та Сумської областей для ознайомлення з передовими технологіями в аграрному секторі. В рамках заходу була представлена нова система електронних торгів агропродукцією, насінням, добривами, та агросервісами Agroxy.

Міжнародний досвід:

  • День Франції в Україні, 31 жовтня.

Ключовою темою обговорення стала французько-українська співпраця та сучасні інновації у веденні сільського господарства.  «На заході були присутні директор Бізнес Франс в Україні Алексі Струве, радник з сільського господарства Посольства Франції в Україні та заступник голови Правління ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» Лариса Бондарєва.

  • День Німеччини. 31 жовтня.

На міжнародній конференції були обговорені нові можливості використання українськими виробниками німецької сільськогосподарської техніки, в т.ч. вживаної, застосування німецьких гумінових кислот та речовин, які сприяють підвищенню ефективності виробництва. Представники німецьких компаній презентували результати впровадження інновацій в різних регіонах України.

Стратегії і тактики:

  • «Хто освоїть 7 мільярдів? Три господарі – три стратегії», 30 жовтня.

Міжнародна конференція, на якій обговорювались питання стратегії державної підтримки сільськогосподарських виробників у відповідності до розміру господарства та форми власності. Організатори Українська аграрна конфедерація та ТОВ «КМКЯ».

  • «АГРОБІЗНЕС 2018: ЗАКРИТТЯ СЕЗОНУ», 31 жовтня. Юридичний воркшоп від асоціації «Український клуб українського бізнесу», який був присячений питанням фінансування аграрних проектів, виходу на європейські ринки та земельним правовідносинам. 

Люди – найцінніший ресурс!

  • 5-й День молодого спеціаліста та найбільший Ярмарокагровакансій, який об’єднав 25 компаній роботодавців та більше 900 студентів з різних куточків України.

Емоції, емоції, емоції!

  • Розіграш призів від учасників. Серед відвідувачів, які зареєструвалися онлайн, відбувся розіграш призів від учасників та партнерів виставки. В якості призів розігрувалися річні підписки на журнал Agroexpert, обприскувачі Jacto, набори інструментів від компанії "Альцест" та планшети з доступом до демо-версії порталу Агронома від  компанії AgriLab.

Виставка «ІнтерАГРО», орієнтуючись на досвід світових агропромислових виставок, проводиться раз на два роки. Згідно з відгуками провідних учасників виставки, це дає можливість краще підготуватись до участі та представити  не тільки найкращу продукцію, але й новинки галузі. Адже процес створення та запуску в експлуатацію аграрної техніки - доволі тривалий процес.

НАШІ УЧАСНИКИ:

Трактори, комбайни, ґрунтообробна техніка, обприскувачі: AGCO, Amazone, Apache, Bednar, Berthoud, Claаs, Gregoire Besson, Elvorti, Great Plains, JCB, Hardi, Horsch, Kinze, Kverneland, Kuhn, Lemken, Massio Gaspardo, Matermacc, New Holland, Poettinger, Quivogne, Salford, Tecnoma, Vaderstad, Агромаш-Калина, Вінмашпостач, Велес Агро, Завод Кобзаренка, Перлина Поділля, Технополь, Транс-Авто-Д та інші.

Елеватори та зерносховища: Agroteka, B2B AgroUkraine,  GCS, MaxSafe, Riela, Total, Аеротех, Варіант-Агробуд, Елеваторні системи, КМЗ, Лубнимаш, Олис, Югелеватор  тощо.

Запчастини та комплектуючі: ZIC, Автодистриб’юшн Карго Партс, ЗЕТТА ГРУП, ПММ-Україна та ін.

Насіння:  Soufflet, Агріматко, АПК Маїс,  Маер. Українська бобова компанія, НВФГ компанія Маїс, Рост Агро, НВКФ Селекта, Лімагрейн Україна, РАЖТ Семенс-Україна та ін.

Точне землеробство: Agrilab, Agri 2.0., DroneUa, Metos.ua, Monada, Raven Industries, Inc, System Solutions, Trimble, Альтера Нова та ін.

Біоенергетика: TEFF, Zero Emission Energy, Брекетуючі технології,  Енвітек тощо.

 

Детальний список учасників: http://bc.interagro.in.ua/

 

Запрошуємо стати учасником та відвідати виставки «Зернові технології», «Фрукти. Овочі. Логістика» та Agro Animal Show 19 – 21 лютого у Міжнародному виставковому центрі!

Слідкуйте за новинами на офіційних сайтах виставок та на сторінках Facebook:

«ІнтерАГРО»:www.interagro.in.ua      

                       FB: www.facebook.com/InterAgroUkraine/

 

    «Зернові технології»: www.grainexpo.com.ua

                                     FB: www.facebook.com/GrainTechExpo/

 

Agro Animal Show: www.animal-show.kiev.ua/

                                   FB: www.facebook.com/AgroAnimalShow/

 

«Фрукти. Овочі. Логістика»: www.freshexpo.kiev.ua

                 FB: www.facebook.com/FRUIT.VEGETABLES.LOGISTICS/

1693 просмотры
следующая
Популярные статьи

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти