Каталог товаров

Дільник напруги Д-140

в наличии
10,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Харьковская обл., Харьков
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

Дільник напруги Д-140

Керівництво з експлуатації Д-140.00.00.00РЕ спеціально призначений для ознайомлення з пристроєм, технічними даними та принципом роботи дільника Д-140 в обсязі, необхідному для експлуатації та підтримання його в постійній готовності до роботи.

Призначення приладу

Дільник напруги Д-140, Д-140.00.00.00, (в подальшому - дільник) призначений для вимірювання змінної напруги до 100 кВ і постійної напруги до140 кВ спільно з електронним цифровим вольтметром, які мають вхідний опір 10 МОм.

Можливе використання цифрових мультиметров типу M890G, DT890B +, DT9207A тощо.

Дільник призначений для експлуатації всередині приміщень в діапазоні температур від +10 0 С до +35 0 С, відносної вологості навколишнього повітря до 80% і тиску від 650 до 800 мм рт.ст..

На місці установки не допускається тряска, вібрації, наявність в повітрі агресивних рідин (кислот, лугів тощо.).

Технічні дані де літеля напруги Д-140

Найменування параметра

Величина параметра

1. Коефіцієнт розподілу

10000 ± 50

2. Діапазон вимірюваних напруг постійного струму, кВ

1 - 140

3. Діапазон вимірюваних напруг змінного струму частоти 50 Гц (діюче значення), кВ

 

1 - 100

4. Габаритні розміри високовольтного блоку, мм

Ø200 × 1000

5. Маса високовольтного блоку, кг, не більше

6

6. Наведена відносна похибка вимірювання напруги постійного струму (спільно з вольтметром DT890B + на межі 20 В)

± 1,5%

7. Наведена відносна похибка вимірювання напруги змінного струму (спільно з вольтметром DT890B + на межі 20 В)

± 2,5%

Примітка: дорогоцінні матеріали у виробі відсутні.

Комплектність

Комплект поставки подільника наведено в таблиці:

Позначення

Найменування

Кол.

Примітка

Д-140.10.00.00

Блок високовольтний

1

 

Д-140.10.80.00

Кабель вимірювальний

1

Довжина 5,5 м

DT890B +

Digital multimeter

1

 

Д-140.00.00.00РЕ

Керівництво по експлуатації

1

 

Пристрій і робота вироби

Дільник виконаний за схемою омічного подільника напруги, і складається з блоку високовольтного А1 і вимірювального кабелю з вбудованою в нього перемикається навантаженням А2.

Блок високовольтний складається з 16 резисторів R1-R16 РЕ-10kV-68M, з'єднаних послідовно, в високовольтному плечі і резистора R17 (1M) в низьковольтному плечі. Вхідний опір високовольтного блоку одно 1 088 ± 100 МОм, коефіцієнт ділення -1000 ± 100 (при відключеному вимірювальному кабелі).

Кабель вимірювальний ДН.10.80.00 виконаний на основі радіочастотного коаксіального кабелю RG58-C/U. Вмонтована в нього навантаження містить резистори, що перемикаються тумблером S1 "НАПРУГУ". Наявність підлаштування резисторів R20, R21 дозволяє налаштовувати коефіцієнт ділення окремо на постійному і змінному напрузі. Налаштування проводиться обертанням осей підлаштування резисторів через отвори в бічній стінці корпусу навантаження.

Висновки навантаження оконцованнимі вилками: Х4 (потенційний) - червоного кольору, Х5 (загальний) - чорного кольору.

Маркування

На корпусі подільника прикріплена табличка «Дільник напруги Д-140. Блок високовольтний Д-140.10.00.00», номер, рік випуску.

На навантаженні вимірювального кабелю нанесено маркування «Д-140.10.80.00».

Вказівки заходів безпеки

До роботи з подільником допускаються особи, які мають групу з електробезпеки в установках з напругою понад 1000 В не нижче третьої.

Корпус високовольтного блоку дільника повинен бути обов'язково заземлений, а робоче місце оператора повинно бути обладнане ізолюючим підставою - килимком діелектричним гумовим, група і ГОСТ 4997-75.

Інші заходи безпеки регламентуються Правила улаштування електроустановок/Міненерго СССР.-6-е изд., перераб. і доп.-М .:Вища школа, 1985.-640с.

читать дальше свернуть
Характеристики
Состояние
новый
Вид
вспомогательное оборудование и инструменты
Назначение
для электроизмерительных приборов
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
7 425,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти