Каталог товаров

Ковшовий навантажувач модернізований КШП-6 з подовженою стрілою

в наличии
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Запорожская обл., Запорожье
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Навантажувач ковшовий шнековий Р6-КШП-6 - пересувна самохідна машина безперервної дії.

Р6-КШП-6 призначений для навантаження зерна і кукурудзи в початку з наземних складських площ в автомашини і ін., переважно пересувні приймачі.

Р6-КШП-6 складається з ковшового елеватора зі шнеками, що підгортають, поворотного підйомно-спускного стрічкового транспортера, колісної візки. Приведення робочих механізмів в дію і переміщення навантажувача здійснюється від п'яти електродвигунів і двох гідроциліндрів. Основні виробничі процеси навантажувача можуть бути проведені в автоматичному режимі роботи. Управління навантажувачем здійснюється дистанційно з переносного пульта управління. Навантажувач обслуговує одна людина.

Контроль завантаження робочих органів навантажувача, як при ручному, так і при автоматичній роботі, проводиться червоною сигнальною лампою, яка включається струмкової реле в момент досягнення номінальної навантаження на робочих органах. Автоматична робота навантажувача полегшує роботу машиніста, підвищує фактичну продуктивність машини незалежно від кваліфікації машиніста, рівномірно завантажує вузли та деталі машини, зменшує їх знос, що дозволяє одному машиністові управляти двома навантажувачами одночасно.

УСТРОЙСТВОИ РОБОТА ВИРОБУ І ЙОГО СКЛАДОВИХ ЧАСТИН:


Навантажувач КШП-6 складається з елеватора, транспортера, колісної візки, електрообладнання,гідрообладнання.
Елеватор є забірним механізмом навантажувача. Робочий орган елеватора - ковшевая ланцюг з дев'ятьма ковшами – огинає зірочки приводного, натяжної і двох відхиляючих валів і приводиться від електродвигуна через клиноременную і ланцюгову передачі. Ковшевая ланцюг натягується двома болтами. Робоча гілка ковшова ланцюга спирається на дерев'яні підтримують планки і ковзає по ним. Для ворошіння бунту елеватор оснащений двома подгребающими шнеками, які змонтовані на консолях нижнього відхиляє валу і укладені в кожух. Всі вузли елеватора встановлені на несучій зварної рамі, яка за допомогою двох шарнірів спирається на раму візка. Підйом і опускання елеватора виробляються гідроциліндром механізму підйому. Нижнє положення елеватора обмежується двома завзятими болтами. При тривалої транспортуванні елеватор підтримується двома завзятими болтами.


Транспортер


Матеріал відвантажується поворотним стрічковим транспортером, що складається з рами, стрічки приводного барабана з приводом, натяжного барабана, підтримуючих роликів, приймальної воронки, козирка, а також механізмів підйому і повороту.
Зварна рама транспортера за допомогою порожнистих цапф закріплена на поворотному колі, встановленому на рамі візка, і підтримується механізмом підйому. Верхня частина рами має корытообразную форму, утворену опорними дошками і похилими стінками.
Робоча гілка стрічки спирається і ковзає по опорним дощок і роликам. Неробоча гілка підтримується опорними роликами. Для збільшення зчеплення матеріалу, що транспортується з стрічкою на лицьовій стороні змонтовані вертикальні скребки.
Приводний барабан встановлений в хвостовій частині транспортера під адміністратора лійкою. Привод барабана здійснюється від електродвигуна через клиноременную і ланцюгову передачі. Натяжний барабан встановлений в головній частині транспортера на осі. Натяг стрічки регулюється двома болтами. Механізм підйому транспортера, який представляє собою гвинтовий домкрат, що дозволяє вручну змінювати нахил транспортера. Поворот транспортера здійснюється механізмом, який складається з зубчастої рейки, з'єднаної зі штоком гідроциліндра, і циліндричної шестерні.

Колісна візок


Візок складається з рами, ведучих коліс, двох приводних редукторів з електродвигунами і рояльних коліс. Для буксирування навантажувача візок має дишлом.
Рама візка являє собою зварену конструкцію, на якій смонтированывсе механізми навантажувача. Колеса за допомогою ланцюгових передач окремо наводяться від електродвигунів через червячно-зубчасті редуктори. Рояльні колеса забезпечені фіксаторами, які забезпечують у разі необхідності (наприклад, при в'їзді своїм ходом по трапах в кузов автомашини або залізничну платформу) прямолінійний рух.

Електрообладнання


Навантажувач КШП-6 обладнаний п'ятьма приводними електродвигунами трифазного змінного струму серії 4А, шафою електроапаратури, дистанційним пультом управління, золотниками реверсивними з електроуправлінням, освітленням і сигналом Всі зовнішні з'єднання і підключення здійснені кабелем марки КРПТ 3x4x1x2,5 і за допомогою з'єднувальних муфт типу МП-2. Навантажувач підключається до мережі трифазного змінного струму з глухозаземленою нейтраллю. Напруга мережі 380 В, частота 50 Гц.
Занулення корпусу машини і пульта управління здійснюється нульовою жилою токоподводящего кабелю. Захист силових ланцюгів від коротких замикань, а також загальне включення і вимикання машини здійснюються повітряним автоматом типу АП-50.
Захист електродвигунів від перевантажень здійснюється тепловими реле типу ТРН-10.
Захист ланцюгів управління здійснюється двома запобіжниками типу ПРС-6.
Управління машиною здійснюється з дистанційного 8-командного пульта управління за допомогою 4-жильного кабелю марки КРПТ. Передача 8 команд управління за 4-жильного кабелю забезпечується релейно-напівпровідникової схемою, що працює за принципом роздільного передачі напівперіодів змінного струму і комбінаційної роботи реле типу ПМЕ-071 і магнітних пускачів ПМЕ-211. Напруга ланцюгів керування — 36 Ст.
Електросхема навантажувача КШП-6 передбачена можливість його роботи як у режимі ручного управління, так і в автоматичному режимі.
При ручному управлінні навантажувачем передача будь 8 команд здійснюється натисканням відповідної кнопки (типу КН-П) пульта керування. Рух навантажувача вперед, у глибину штабеля обмежується включеним послідовно з електродвигуном елеватора струмовим реле типу РТ-40/20, яке при досягненні номінальної завантаження електродвигуна елеватора спрацьовує і відключає магнітні пускачі ходових двигунів, запобігаючи тим самим перевантаження робочих органів машини.
В автоматичному режимі роботи навантажувача зберігаються всі функції ручного управління: підйом і опускання елеватора, повороти транспортера і т. д.
В автоматичному режимі роботи навантажувача струмове реле забезпечує автоматичне просування навантажувача в глиб штабеля, обумовлюючи це пересування номінальної завантаженням робочих органів (елеватора).
При розворотах навантажувача вправо або вліво в процесі автоматичної роботи з метою запобігання просипання перевантажується продукту за межі місця вивантаження електросхеми передбачена автоматична фіксація транспортера в становищі, яке він займав до початку розвороту навантажувача. Це ж обставина при транспортуванні навантажувача в закритих приміщеннях підвищує його маневреність, запобігаючи зіткнення транспортера зі стінами і опорами при розворотах навантажувача всередині приміщення.
Контроль завантаження робочих органів навантажувача як при ручному, так і при автоматичній роботі, здійснюється червоною сигнальною лампою, яка включається струмовим реле в момент досягнення номінальної навантаження на робочих органах.
Автоматична робота навантажувача КШП-6 полегшує праця машиніста, підвищує фактичну продуктивність машини незалежно від кваліфікації машиніста, рівномірно завантажує вузли та деталі машини, зменшує їх знос, що дозволяє одному машиністові управляти двома навантажувачами одночасно.
В шкафу электроаппаратуры помещен пакетный переключатель ППМ3x60/H2, который дает возможность установить правильное направление вращения электродвигателей погрузчика при подключении к источнику тока, а также в случае необходимости изменить направление вращения двигателей на обратное, например, при завале элеватора перегружаемым продуктом.
Для работы в затемненных помещениях или в ночное время имеются две поворотные фары на 12 В. Для ремонтных работ и для дополнительного освещения погрузчик оснащен переносной лампой 12 В, включаемой в розетку на шкафу электроаппаратуры.

Гидросистема


Гідрообладнання призначене для роботи механізмів підйому елеватора і повороту транспортера. Воно включає в себе шестерний насос НЩ-10Е лівого обертання, що приводиться в рух електродвигуном через циліндричний одноступінчатий редуктор з передавальним відношенням масляний бак ємністю 8 літрів, два гідроциліндра і систему шлангів високого і низького тиску. Управління роботою гідроциліндрів здійснюється за допомогою золотників реверсивних з електроуправлінням, що дозволяють виробляти підйом-опускання елеватора і поворот транспортера в обидві сторони з дистанційного пульта управління.
В сполучні штуцера шлангів гідроциліндрів встановлені замедлительные клапани для обмеження швидкості опускання елеватора і повороту транспортера Запобіжний клапан призначений для обмеження максимального тиску. Відрегульований на 50 кгс/см2.

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Производительность по кукурузе
65
Ширина захвата,мм
1800
Высота,мм
2540
Длина,мм
7150
Мощность,кВт
10.8
Производительность по зерну
110
Тип
Самоходный
Ширина,мм
1800
Высота загрузки,мм
3200
Напряжение,В
380
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-60
210 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-60
210 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-60
210 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
245 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
245 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
245 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
255 000,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти