Каталог товаров

Зерно Смерть гризунів, арахіс, 250 г — засіб для знищення щурів і мишей з мумифицирующим дією

нет в наличии
код: 10215
10,15 грн. /шт
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Смерть гризунів — засіб родентицидний у вигляді отруєною зернової суміші для знищення щурів і мишоподібних гризунів у житлових та нежитлових приміщеннях, а також на присадибних ділянках та сільськогосподарських угіддях.

Діюча речовина — бромадіолон. Засіб володіє мумифицирующим ефектом, завдяки чому, загиблий гризун не буде розкладатися і поширювати неприємний запах. Також у складі препарату присутні ароматичні (запах арахісу) і харчові компоненти, що робить приманку привабливою для гризунів. Загибель шкідників наступає на 3-7 день після поїдання принади — отруйна речовина викликає у тварини внутрішня кровотеча, потім задуха і подальшу смерть.

Переваги препарату Смерть гризунів. Перед загибеллю, з-за задухи, миша (пацюк) залишає нору (укриття) і виходить на відкритий простір. Тому зібрати трупи гризунів не складе праці (їх не доведеться діставати з важкодоступних місць і вони не будуть розкладатися). Залишилися гризуни не пов'язують смерть родичів з поїданням приманки, так як смерть настає не відразу і не поруч з приманкою.

Застосування. Принаду розкладають пластиковою ложкою на шляху пересування гризунів, під укриттями і біля нір (або закладають безпосередньо в нору).

Витрата препарату:

  • На присадибних ділянках — 15-25 г в кожну нору, присипавши вхід землею. Норма витрати на сільськогосподарських угіддях — 1,5-2,5 кг/га.

  • В приміщеннях — засіб розкладають на підкладки, якими можуть служити шматки картону (щільного поліетилену тощо). Підкладки розміщують у місцях найбільшого скупчення шкідників, на відстані 3-15 м одна від іншої, залежно від кількості та виду гризунів.

Через неделю препарат раскладывают опять и так до тех пор, пока приманка не останется нетронутой. Средство следует добавлять своевременно — не дожидаясь полного его поедания. Рекомендуется создать дополнительные укрытия, под которые может проникнуть только мышь или крыса и разложить приманки под этими укрытиями. Таким образом можно обезопасить домашних животных, а вредителям создать комфортные условия для поедания приманки.

Запобіжні заходи. Препарат токсичний, тому слід використовувати гумові рукавички і не допускати його потрапляння на шкіру. У разі попадання засобу на шкіру, необхідно промити це місце водою з милом, а при попаданні в шлунок — негайно звернутися до лікаря.

 

Купити засіб Смерть гризунів можна в інтернет-магазині "Зелений світ".

читать дальше свернуть
Характеристики
Тип средства
Зерновая приманка
Вид вредителя
Крысы
Применение
На открытом воздухе или внутри помещения
Принцип действия
Химический
Животное
Крысы
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА
Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн

Безготівковий розрахунок
ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн

Предоплата
Оплата на карточку MONOBANK

Варианты доставки

Нова Пошта (повна передплата)

Самовивіз зі складу

УКРПОШТА

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
код: 939
25,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти